Pridružio: May 25, 2008 Poruke: 13 Lokacija: Bradarac, Požarevac
Poslao: Mon Nov 17, 2008 12:10 am Naslov: Ko je iko i odakle dolazi.
Evo me sa jednim predlogom.Pošto vidim da ja lično a i oni sa kojim imam kontakt neznaju ni pola registrovani članova možda bi mogli da se predstavimo ko smo i gdje smo.
Pa da se ja prvi i predstavim mada ima u nekim tekstovima sve to.
Ja sam Đurić Lazar sin Koste i Gospe( rođ. Vlačić u Visorima ) .
Pridružio: Jan 30 2006 Poruke: 27 Lokacija: Quebec
Poslao: Tue Nov 18, 2008 12:00 am Naslov: Ja sam
Evo da se i ja prestavim jasm Stojan Popović sin Milana i Nevenke i z Crnog Blata stariji sigurno znaju za mene brat mi je Stevo (Stevan) i saetra Jovanka.Sada živim u Kanadi u provincija Kvebek sa familijom.
Poslednji izmenio stole dana Tue Dec 02, 2008 2:41 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Poslao: Mon Nov 24, 2008 2:30 pm Naslov: Crnoblatka
Dragi moji crnoblacani
Ja sam Ruzica Gajic izCrnoga blata
kci Vukasina i Joke imam jos sestru Raju i Borku
Moji roditelji i sestra Mara su nas ostavili
I danas kad dodemo u svoj rodni kraj
Sva poznata lica nas puno obraduju
Sad mislim da znate ko sam i mozda kakva sam
Pridružio: Sep 20, 2006 Poruke: 84 Lokacija: SWEDEN - GÖTEBORG
Poslao: Mon Nov 24, 2008 7:19 pm Naslov:
Ajde de da i ja kazem nesto osebi, i ja sam iz C.Blata zovem se Lazar Maksimovic sin Ilije i Stoje, to je da bi ovi stariji znali ko sam, a ova moja mladja generacija me poznaje po nadimku CIGO... Eto toliko od mene pozdrav svima a najvise mojoj generaciji ... nedaj se omladinoooo...
_________________ Kako TANJUG javlja: MI SE VOLIMO.....
da se i ja prestavim
ja sam KOJIC MICO kao sto i sam nik kaze
sin sam Marice Jovine djevojacko Micic
iz S:Dragunje mada je vecina zovu GORNJA
zivim u austriji ozenjen i da bog imam djece masala
pozdrav svim Crnoblacanima i izvinite nevolim bas gramatiku i znakove interpunkcije
to koristim samo kad moram
Evo i mene Prle mi je nik po otpisanim,a pravo ime mi je Predrag Petrović iz Jasenice,oženjen imam 2 dece sinčića 4 god i ćerkicu 1 god živim u novom naselju Janja naravno u svojoj kući,nadam se da je dovljno od mene toliko
Pridružio: Mar 30, 2009 Poruke: 3 Lokacija: Tirol Austria
Poslao: Tue Jun 09, 2009 7:11 pm Naslov: pizon
Evo i ja se sjeti svog imena. Zovem se Jovo Gavrilovic sin Radivoja i Petre. Zivim u Austriji ozenjen i imam tri kcerke (pa ako neko zna recept za pravljenje sina neka slobodno posalje) toliko pozdrav od svih Djokarica.
Ne možete pisati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu Ne možete glasati u ovom forumu